Forsikringsskade ALM. Brand

ALM. Brand Forsikring: Citroën, Renault og Peugeot værksted

Vi er det eneste autoværksted i Danmark som laver forsikringsskader for Alm. Brand forsikring og samtidig kun laver de 3 franske bilmærker Citroën Peugeot og Renault

Når du har fået en skade på din franske bil, skal du bare kontakte os på 72183535 så vil vi guide dig, lige fra det tekniske til hvordan du skadeanmelder, din forsikrings skade hos Alm. Brand forsikring.

Hvis bilen ikke kan kører, vil vi give dig en lånebil hvor lejen selvfølgelig er gratis.

Hvis skaden ikke er akut, eller det bare er en mindre skade, er du velkommen til bare at køre forbi og så vil vi, hvis det er muligt takserer skade for dig mens du venter.

Da vi er et værksted med fokus, på de 3 franske bilmærker og har over 35 års erfaring med de franske biler, har vi også en fordel når vi på daglig basis er i kontakt med Alm Brand forsikrings taksatorer, det gør også at hvis du har en Citroën Peugeot eller Renault, som har fået en skade og gerne vil have den lavet, så man ikke kan se at skaden har været der, så er du i trygge hænder hos os.

Glasdækning hos ALM. Brand Forsikring

Vi håndterer og alt glas-arbejde for Alm. Brand forsikringskunder som har glasdækning, så hvis din Citroen Peugeot eller Renault har fået knust en rude, eller der bare skal laves et stenslag, så kan vi håndtere det efter autoriseret standard.

Som ALM. Brand Forsikringskunde skal du ikke undvære bil

Heldigt for dig at du er Alm Brand kunde for så yder vi dig nemlig en gratis lånebil.

En forsikringsskade kommer altid på et ubelejligt tidspunkt, hvor man ikke kan undvære sin bil, men det behøver du ikke bekymrer dig om, for vi tilbyder dig gratis lånebil, hvis din bil ikke kan køre, eller når du bestiller tid til udbedring af en forsikringsskade så vil vi også reserverer en lånebil til dig

Mekaniker reparerer bil

Som bilejer kan man ikke undvære kaskoforsikring

Vi arbejder med alle forsikringsselskaber, så hvis du en dag ikke er kunde hos Alm. Brand forsikring mere, så kan du stadigvæk fortsætte med at være kunde hos os også selv om din bil ikke er en Citroën Peugeot eller Renault.

Vi anbefaler dig altid at du tegner kaskoforsikring på din bil, da det er en relativ lille udgift, i forhold til alle de bekymringer du slipper.

Vi er tæt på vores kunder – så ring når skaden sker

Vi er aldrig længer væk en et opkald, og som Alm Brand kunde skal du gøre brug af alle de fordele, vi har nævnt for dig på denne side.

Hvilken område dækker vi så, ja vores kunder kommer fra København Frederiksberg og Hvidovre samt en stor del af Sjælland.

Så hvis du som Alm Brand forsikringskunde, har brug for hjælp til din bil, så hjælper vi også dig

Ring til os på 72183535 eller skriv på [email protected] hvis du har brug for hjælp.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Mandag har vi åbent fra 07.30-16.30