Forsikringsskade IF forsikringskunder

Reparation af forsikringsskade for IF forsikringskunder

Kontakt os på 72183535 eller skriv på [email protected] så snart skaden er sket, så giver vi dig en gratis lånebil, er det ikke akut så bestil en tid til udbedring af din forsikringsskade så reservere vi en gratis lånebil til dig.

En forsikring er jo ikke noget man ønsker sig at få brug for.

Men når uheldet er ude, så er det vigtig at man har et godt forsikringsselskab og det er IF forsikring. de har mange kunder som kører i Citroën, Peugeot eller Renault.

Der er mange af IF forsikrings kunder, som vælger at vi skal håndtere deres forsikringsskade, da vi udelukkende laver de 3 franske bilmærker. Det giver os en unik fordel når skaden skal håndteres og det sikrer dig, at når du får din bil igen, efter udbedring af skaden, ja så kan man ikke se at den nogensinde har været skadet.

Reparation af forsikringsskade på franske biler for IF kunder

Når vi håndterer og takserer en forsikringsskade for IF forsikring, så er vi i løbende kontakt med taksator, som varetager forsikrings og kundens interesser i at bilen skal være i samme gode stand som før bilen blev skadet.

Det siger næsten sig selv at hvis man kører sin Citroën Peugeot eller Renault hen til et autoværksted hvor de kun laver de tre franske bilmærker, så er chancen for en høj kvalitet jo noget større end hos de værksteder som skal håndtere 50 forskellige bilmærker og flere 100 bilmodeller.

Et fordelsværksted kan være mange ting men det vigtigste er at værkstedet kender din bil godt.

Gratis lånebil til IF forsikringskunder

Du kan og skal ikke undvære din bil i den tid din bil er på værksted, så derfor yder vi dig en gratis lånebil fordi du er kunde hos If forsikring, det er bare en af de mange fordele du har ved at få din forsikringsskade lavet hos os.

Kan din bil ikke køre den dag den bliver skadet, så modtager du en gratis lånebil fra os samme dag før kl. 16.20 og fredag kl 15.20.

Har din bil fået en mindre skade og du kan køre i din bil, så reserverer vi en gratis låne bil til dig, den dag din bil skal på værksted.

Mekaniker reparerer bil

Hvor lang skal du køre som IF forsikringskunde for at nå os?

De fleste af vores kunder kommer fra Frederiksberg Hvidovre og stor København, men der er også rigtig mange kunder som kommer fra hele Sjælland.

At bruge 20min ekstra på kørsel den da du skal aflevere din bil er givet god ud i forhold til at få lavet sin bil det rigtige sted.

Så Hvis uheldet er ude og du gerne vil have udbedret din IF forsikringsskade af nogle fagfolk som kun håndtere forsikringsskader på Citroën Peugeot og Renault så kontakt så på 72183535 eller skriv en mail til os på [email protected].

Vi udbedrer forsikringsskader for alle forsikringsselskaber

Selv om du er glad for If forsikring og det er dem vi kontakter når vi skal ordne forsikringsskaden på din Citroën Peugeot eller Renault , så kan det være at du en dag køber en ny bil som bliver forsikret i et andet forsikringsselskab, men det betyder ikke noget, for vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber, så du kan fortsætte med at få lave forsikrings skader hos os.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Mandag har vi åbent fra 07.30-16.30