Værksted og service af CitrOËn

Værksted for Citroën biler

Hos Franske Biler er vi et specialiseret Citroën værksted, og vi har mere end 30 års erfaring med dette bilmærke. Det betyder, at vi har et stærkt team af mekanikere, som ved alt det, der er værd at vide om Citroën og de forskellige bilmodeller herunder. Derfor er vi med sikkerhed også ekspert på lige netop din bil, hvilket er fordelagtigt for både dig og din bil.

 

Skræddersyet serviceeftersyn til din Citroën

Mange bruger bilen hver dag, og derfor er det også vigtigt, at bilen fungerer, når den skal, da det er de færreste af os, som ønsker motorstop midt på motorvejen. Derfor er det også vigtigt jævnligt at få et serviceeftersyn.

Hos Franske Biler tilbyder vi både Citroën service, syn og vedligeholdelse af alle Citroën modeller, både benzin, diesel og elbiler, så du kan være sikker på, at din Citroën altid er køreklar og pålidelig.

Ved et serviceeftersyn af din Citroën gennemtjekker vi hele din bil og sørger for at både sikkerheden og de forskellige komponenter fungerer, som de skal.

Service af din Citroën efter autoriserede standarder

Når vi udfører serviceeftersyn eller reparationer på din Citroën gøres det altid efter producentens forskrifter og efter autoriserede standarder, som vi foretager med specialudstyr netop udviklet til Citroën værksteder. Det er dermed din garanti for, at din Citroën får den bedst mulige behandling.

Citroën forsikringsskade? Vi klarer hurtigt og effektiv reparation

Har du fået en forsikringsskade på din Citroën står vi også klar til at hjælpe. Vi klarer altid skaden hurtigt og effektivt, og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

K
L

Oversigt over alle modeller

- Citroën C1

- Citroën C3

- Citroen C3 Aircross

- Citroën C4

- Citroën Cactus

- Citroën C4 Aircross

- Citroën

- Citroën C5

- Citroën C4 Picasso

- Citroën C4 Spacetourer

- Citroën Jumper

- Citroën Jumpy

- Citroën Nemo

- Citroën Berlingo

- Citroën DS 3

- Citroën DS 4

- Citroën DS 5

- Citroën DS 7

- Citroën DS 9

Kontakt os for service og reparation af Citroën

Leder du efter et Citroën værksted, så din bil kan få skræddersyet Citroën service, står Franske Biler klar til at hjælpe dig. Vi har et topmoderne værksted med alle former for tekniske hjælpemidler og udstyr, så din bil kan være i gode hænder, når du afleverer den hos os.

Effektiv service til Citroën i Storkøbenhavn – Bestil en tid i dag

Vores værksted er beliggende i København SV, så bor du i Storkøbenhavn, på Frederiksberg, i Valby eller omegn, vil du altid have et autoværksted lige om hjørnet. Ring til os på tlf.: 72 18 35 35 eller kontakt via mail på [email protected]. Alternativt kan du også sende en forespørgsel omkring en tid hos Franske Biler ved at udfylde nogle information her. Herefter vil vi hurtigst muligt kontakte dig for at bekræfte tiden eller svare på de spørgsmål, du måtte have. Vi kan også hjælpe dig med din DS bil, Peugeot eller Renault.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Mandag har vi åbent fra 07.30-16.30