Forsikringsskade Gjensidige kunder

Reparation af forsikringsskade for gjensidige forsikringskunder

Det er ikke helt tilfældigt at du har fundet vores autoværksted og er landet på vores hjemmeside, det er fordi du er forsikret hos Gjensidige Forsikring og ejer en Citroën Peugeot eller Renault.

Vi er et unikt værksted som laver mange forsikringsskader for Gjensidige forsikring på de franske biler. vores fordel er, at 98% af alle de forsikringsskader vi laver, er på Citroën, Peugeot eller Renault.

Vi er igennem hele processen, i tæt kontakt med Gjensidige taksator og er specialister i udførsel af forsikringsskader, som sikrer dig at når din bil køre ud fra vores værksted, vil du ikke kunne se forskel fra før uheldet ramte dig. Derfor er det klogt at ringe til os på 72183535 så snart skaden er sket.

Kan bilen ikke køre, skal bilen fragtes her ud, og vi levere en gratis lånebil til dig.

Mekaniker kigger i køleren af bil
Mekaniker som arbejder på hjul

Hurtig og sikker håndtering af forsikringsskade til Gjensidige kunder

Er skaden ikke akut, skal du bare kontakte os og fortælle at du er Gjensidige Forsikringkunde samt meddele  om du køre i en Citroen Peugeot eller Renault, du har også muligheden for bare komme forbi vores værksted og hvis det er muligt for os,  kan vi eventuelt, takserer din forsikringsskade med det samme mens du venter.

Vi vil også kunne rådgive dig omkring hvordan du skal skadeanmelde din forsikringsskade hos Gjensidige Forsikring

Gjensidge forsikring tilbyder glasskadedækning

Du har måske allerede en glasskade dækning via Gjensidige forsikring, ellers kan det være en god ide at tegne en, da det ofte at dyrt at få skiftet forrude på en Citroen Peugeot eller Renault.

Med din glasskade dækning fra Gjensidige forsikring, vil du altid kunne ringe til os da vi også er et rudecenter for de franske biler.

Vi ved at der er mange forruder som bliver monteret, på div parkeringspladser og ofte i temperaturer som er alt for lave til at rudelimen kan hærde ordentligt op, med fare for en dårlig vedhæftning.

Hvis du gerne vil have at dit rudeskift skal være af original kvalitet, så er der størst chance for at du opnår det, ved at lade os skifte ruden for dig da vores folk, kun skifter ruder på Citroen Peugeot eller Renault.

Mekaniker reparerer bil

Gratis lånebil til Gjensidige forsikringskunder

Du har valgt Gjensidige Forsikring som dit forsikringsselskab og det er et godt valg.

Det gør også at du er sikret en gratis lånebil, vi som arbejder i bilbranchen ved hvor meget din bil betyder for dig, så det er også derfor at vi har valgt at give alle Gjensidige Forsikrings kunder en gratis lånebil, når forsikringsskaden bliver udbedret hos os.

Det vil med stor sandsynlighed være en Citroen eller Peugeot eller Renault du vil blive tilbudt som lånebil.

Din bilforsikring betyder alt

Hvordan din bilforsikring er sammensat er alt afgørende når først uheldet er ude.

Der kan være en stor eller lille, måske ingen selvrisiko, eller der kan være bonus tab, der kan også være parkeringsskader uden selvrisiko og sidst men ikke mindst kan du også få dine ruder dækket ved en glas forsikring.

Der er ikke et forsikringsselskab vi ikke samarbejder med, det gør også at hvis du en dag skifter bil eller af andre årsager skifter forsikring fra Gjensidige Forsikring, så vil du stadigvæk kunne fortsætte med at være kunde hos os

Du skal også vide at fordi der ikke står Citroën Peugeot eller Renault på din bil er det ikke ensbetydende med at vi ikke vil servicerer din bil.

Find det rigtige værksted til reparation af din forsikringsskade

Det er bedre for dig hvis du bruger lidt ekstra tid eller køre 20km mere for at finde det rigtig værksted, i stede for at vælge det forkerte værksted lige ned om hjørnet.

Hvis din forsikringsskade på bil ikke er blevet lavet rigtig, vil du blive mindet om det hver dag du kommer ud til din bil, det kan altså godt betale sig at bruge 10-20 minutter mere på kørsel, den dag du skal til værksted for at få udbedret din forsikringsskade.

Franske biler har over 35 års erfaring i Citroen Peugeot eller Renault og vi har kunder i København Frederiksberg Hvidovre og det meste af Sjælland, så hvis du vil være sikke på at din forsikrings skade fra Gjensidige Forsikring skal udføres i en høj kvalitet, så kan du kontakte os på 72183535 eller skrive til os på [email protected].

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Mandag har vi åbent fra 07.30-16.30