Forsikringsskade Topdanmark kunder

Reparation af forsikringsskade for Topdanmark kunder

Er du forsikret hos Topdanmark forsikring og køre i en Peugeot, Citroën eller Renault, skal du kontakte os når skaden er opstået På 72183535 Vi vil med det samme kunne give dig en tid, til udbedring af din forsikringsskade og stille en gratis lånebil til rådighed til dig.

Vi vil tage fat i Topdanmark og udfærdige en teknisk rapport, over din skades omfang.

Vi klar alt det tekniske for dig, så din bil igen bliver som ny.

Tæt samarbejde med Topdanmark

Vi har et tæt samarbejde med Topdanmark forsikring, det gør at din bil er i trykke hænder hvis din bil er kommet ud for en større skade, eller måske bare har fået en mindre bule.

vi er Auto glas Center , så hvis du har Topdanmark forsikring glasskadedækning så kan vi også hjælpe dig med at få udskiftet eller repareret den.

Med 35 års erfaring i CitroënPeugeotDS biler og Renault ved vi præcis, hvordan vi skal håndtere alle typer af autoskader. Vores målsætning for alle vores reparationer: Når din forlader værkstedet, skal man ikke kunne se at der har været en skade på din bil. Vi er ikke tilfredse, før vi har nået dette mål,

Det er er bare en af fordelene ved at vi er Topdanmarks samarbejdspartner.

Har du glasskadedækning? Vi hjælper

vi er Auto glas Center, så hvis du har Topdanmark forsikring glasskadedækning så kan vi også hjælpe dig med at få udskiftet eller repareret dine autoruder.

Gratis lånebil til Topdanmark kunder

Hvis din bil er forsikret i Topdanmark forsikring har du gratis låne bil

Vi ved hvor afhængig du er af din bil så derfor stiller vi en gratis lånebil til rådighed i hele reparationsperioden.

Mekaniker reparerer bil

Forsikringen giver tryghed

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, således du er sikrer vi dig, uanset hvem du er forsikret hos. Det er vigtigt for os at hjælpe dig gennem hele forløbet, og vi lægger derfor et stort stykke arbejde i at rådgive dig om, hvilke muligheder du har, og hvad der er bedst for netop dig og din bil.

 

Få hjælp uanset hvor du  kommer fra

 Om du bor i København Frederiksberg Hvidovre eller andre stæder i landet har ingen betydning, da vi har Citroën Peugeot og Renault kunder fra hele Sjælland Ring til os i dag på telefon 72 18 35 35 og få hjælp til din Topdanmark forsikrings autoskade.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Mandag har vi åbent fra 07.30-16.30