AUTOSKADER – KØBENHAVN, VALBY OG OMEGN

Professionel håndtering af autoskader

Autoskader kommer altid ubelejligt. Om det er en simpel bule i bilen, eller om du står med en større reparation forude, er vi eksperter. Med mange års erfaring i Citroën, Peugeot, DS biler og Renault ved vi præcis, hvordan vi skal håndtere alle typer af autoskader. Vi har et klart mål for vores reparationer: Når din bil kører fra værkstedet, skal den være i lige så godt stand, som før den fik skaden. Vi er ikke tilfredse, før vi har nået dette mål, og derfor kan du være sikker på at køre herfra i en bil, du kender.

Få en gratis lånebil

Det kan være svært at undvære din bil, når den er på værksted. Derfor stiller vi en gratis lånebil til rådighed i hele reparationsperioden, så du også er godt kørende, mens din egen bil får udbedret skaderne.

Forsikringen kan være en hjælp

Vi samarbejder i dag med alle forsikringsselskaber, således du er sikret hjælp hos os, uanset hvem du har forsikring hos. Det er vigtigt for os at hjælpe dig gennem processen, og vi lægger derfor et stort stykke arbejde i at rådgive dig om, hvilke muligheder du har, og hvad der er bedst for netop dig og din bil.

Få hjælp i dag

Da vi laver serviceeftersyn i hele København og Frederiksberg, er vi bekendte med risikoen for buler og skrammer. Vi har derfor meget erfaring med netop dette og kan derfor reparere din bil hurtigt og effektivt. Ring til os i dag på telefon 72 18 35 35 og få hjælp til din autoskade.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Fredag har vi åbent fra 07.30-16.00