4-HJULSUDMÅLING JUSTERING AF SPORING/UNDERVOGN

4-hjulsudmåling og undervognsgeometri

Lyder det teknisk? Det kan det også være, men i bund og grund betyder det, at vi kan løse alle fejl og problemer på din Citroën, Peugeot, Renault eller DS Automobiles undervogn. Der skal desværre ikke meget til, førend din bil kommer ud af justering, og hvis der ikke gøres noget ved det i tide, kan det ende med at blive dyrt. Dækkene slides skævt, og du bruger unødigt meget brændstof.

Sikkerhed frem for alt

Ikke nok med at det kan koste dig på pengepungen; din sikkerhed kan i værste fald også være i fare. Et problem på styretøjet kan gå ud over bilens køreegenskaber, hvorfor du kan opleve forsinket reaktion fra du drejer på rattet, eller at bilen ikke opfører sig, som den skal.

Sporing af din bil

Vi er et team af dygtige mekanikere, der er efteruddannede i undervognsgeometri. Derudover bruger vi det nyeste udstyr inden for 4-hjulsudmåling, når din bil skal spores, så du er garanteret et kvalitetssikret resultat og dermed sikkert kan bevæge dig fra A til B i din Citroën, Peugeot, DS Automobiles eller Renault.

Book Tid Her

Vi servicerer både i København, på Frederiksberg og i Valby, men vi begrænser dog ikke vores ydelser til disse geografiske områder. Ring gerne for spørgsmål.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Torsdag har vi åbent fra 07.30-16.30