FEJLMEDDELELSER PÅ DIT DISPLAY

Viser dit display fejl?

Dit info display giver dig information hvis et af systemerne fejller i din bil. De mest almindelige fejl bilen skriver kan du se her

Brake pad warning: Bremsebelægninger er nedslidte

Esp Fault: Det er ofte en føler fejl i bremsesystemet

Airbag Fault. Det er ofte stik fejl, eller fejl i slæbekontakt

Side lamp bulb faulty : Det er ofte bare en pære som er gået og i nogle tilfælde kan det være stik eller lednings fejl

Vi er et autoværksted specialiseret i reparation og serviceeftersyn af franske biler. Vi har stor erfaring med franske biler og kan derfor ofte finde og afhjælpe fejl hurtigt. Vi har det sidste nye måleudstyr og vores Citroën, Peugeot og Renault tekniker kommer løbende på kurser.

Skriver din bil fejl i dit display er du velkommen til at kontakte os

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet er lukket

Søndag har vi lukket