ELEKTRISKE MOTORFEJL ELLER BLOKERET PARTIKELFILTER

Fejl i antiforureningssystemet

Fejl i antiforureningssystemet kan forårsage en række problemer i din bil, såsom motorfejl, høje emissionsniveauer og nedsat brændstoføkonomi.

Hvad betyder anti pollution fault?

Anti pollution fault er en advarsel, der kan vises på instrumentbrættet i din bil, hvis antiforureningssystemet registrerer en fejl. Det kan skyldes en række faktorer, såsom defekte følere, dårlige forbindelser eller tilsodning af motor eller partikelfilter.

Sådan håndterer du en lysende partikelfilter lampe

Når din motorlampe lyser eller din bil skriver anti pollution fault skal du køre på værksted for at få aflæst din motorcomputer for fejl. Det er vigtigt at tage bilen til et værksted for at løse problemet hurtigt, da det kan føre til alvorlige ydeevne- og emissionsproblemer.

Specialiserede i Citroen, Peaugot og Renault

Vi er specialister i rensning af diesel systemer og vores tekniker er efteruddannet i hvordan man udbedre og forbygger tilsodningsproblemer. Vi har en rensestation, så vi kan rense indsprøjtningsdyser uden at afmontere dem fra motoren.

Vores moderne autoværksted står klar til at servicere din franske bil. Beliggende ved krydset mellem Folehaven og Gammel Køge Landevej er vi let tilgængelige for bilejere i København, Frederiksberg og Valby.

Hvad skyldes anti pollution fault?

Fejlende skyldes ofte føler/komponent fejl eller dårlige stikforbindelser i det elektriske system.

På vores værksted har vi det nyeste måleudstyr

På vores værksted har vi det nyeste måleudstyr og vores tekniker kommer på efteruddannelse i de sidste nye systemer inden for Citroën, DS biler, Peugeot eller Renault.

Et af de helt store problemer med de små dieselmotorer er, at de tilsoder inde i motoren, det kan også være et tilstoppet partikelfilter.

Løsningen på de problemer er at få renset motor. eller evt. udskiftning af partikelfilter.

K
L
Liste over typiske fejl på dit display

- Antipollution fault
- Engine failure hazard
- Engine fault
- Emission fejl
- Faulty antipollution
- Fejl i elektrisk drivsystem
- Partikelfilter lampe lyser
- Check injection system
- Check emissions
- Urea lampe lyser

Adblue og adblue systemet

Adblue systemet er et kompliceret system som består af flere forskellige dele. Fra adblue-tanken køre der et rør op til adblue-dysen som sidder lige før partikelfilteret.

Adblue røret har indbygget et varmelegeme som varmer adbluevæske op, på dens vej op til adbluedysenVi ser ofte fejl på styringen i adbluetanken eller adbluedysen.

Der sidder også en nox sensor som er forbundet til adbluesystemet den måler noxindholdet i udstødningen. Denne nox sensor kan også fejle og så vil man ofte opleve det som en adblue fejl.

.

Hvad er adblue?

Helt kort er Adblue et produkt der reducerer udledningen af skadelige NOx partikler for større diselkøretøjer. Adblue hjælper med at mindske kvælstof i udstødningsgasser.

billede af diesel og adblue tank

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Fredag har vi åbent fra 07.30-16.00