ELEKTRISKE MOTORFEJL ELLER BLOKERET PARTIKELFILTER

På vores værksted har vi det nyeste måleudstyr

Når din motorlampe lyser eller din bil skriver anti pollution fault skal du køre på værksted for at få aflæst din motorcomputer for fejl.

Fejlende skyldes ofte føler/komponent fejl eller dårlige stikforbindelser i det elektriske system.

På vores værksted har vi det nyeste måleudstyr og vores tekniker kommer på efteruddannelse i de sidste nye systemer inden for Citroën, Peugeot eller Renault.

Et af de helt store problemer med de små Dieselmotor er, at de tilsoder inden i motoren, det kan også være tilstoppet partikelfilter

Løsningen på de problemer er at få renset motor. eller evt. udskiftning af partikelfilter

Vi er specialister i Rensning af Diesel systemer og vores tekniker er efteruddannet i hvordan mand udbedre og forbygger tilsodningsproblemer. Vi har en rensestation, så vi kan rense indsprøjtningsdyser uden at at afmontere dem fra motoren.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repararet hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 3 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun tre bilmærker, Citroën, Peugeot & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet er lukket

Søndag har vi lukket