Udskiftning af gaskugler

Gaskugler på Citröen

Gaskuglerne på din Citroën udgør både fjeder og støddæmper funktion.
Derfor er det utrolig vigtigt, at de ikke har tabt trykket, da dette vil reducere vejgrebet betydligt og derved gå udover både sikkerhed og komfort.

Gaskuglernes levetid er 5 år, hvis de sidder på Citroën Xantia og modeller før den. Der er derimod 10 års levetid på gaskuglerne på Citroën C5.

På vores autoværksted skifter vi kun gaskugler af original kvalitet.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Fredag har vi åbent fra 07.30-16.00