AIRCONDITION SERVICE

Aircondition kræver eftersyn

Et airconditionanlæg skal jævnligt serviceres, for at det virker optimalt. Vi har gennem mange års arbejde erfaret, at dette bør gøres en gang om året. Således er du sikker på, at anlægget er fyldt og smurt, så du kan sætte temperaturen, som det passer dig.

Der er forskel på airconditionanlæg

Hos Franske Biler er vi eksperter inden for aircondition. Vores erfarne mekanikere har prøvet det meste og ved derfor præcis, hvordan din aircondition skal serviceres. Vi udskifter kølemiddel og sikrer derved, at systemet ikke løber tør og ødelægger airconditionpumpen. Det er ganske enkelt billigere med en service frem for en reparation.

Dårlig lugt?

Bakterier kan med tiden sætte sig i airconditionanlægget, hvilket kan give lugtgener, når du tænder anlægget. Dette kan heldigvis let overkommes ved et besøg hos os, da vi renser anlægget og sikrer, at bakterierne ikke kommer igen foreløbigt.

Vi klarer også din aircondition

Vores dygtige mekanikere står klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver dig gerne og sørger for, at servicen er skræddersyet netop din aircondition. Vi udfører aircondition service og serviceeftersyn i København og på Frederiksberg.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Torsdag har vi åbent fra 07.30-16.30