Værksted og service af Peugeot

Værksted for Peugeot biler

Her hos Franske Biler ved vi alt, hvad der er værd at vide om Peugeot og de forskellige modeller, som mærket har at tilbyde. Både benzin, diesel og elbiler.

Vi er eksperter i netop dette bilmærke, og derfor kan du trygt efterlade din Peugeot i vores hænder i tilfælde af reparation, serviceeftersyn eller lignende.

Vi har masser af erfaring, og samtidig har vi også et stærkt team af mekanikere med specialiseret viden og erfaring indenfor Peugeot.

Desuden sender vi løbende vores medarbejdere på forskellige faglige kurser, så vi altid er opdateret på den nyeste viden – både i forhold til nye modeller fra Peugeot, men også i forhold til at kunne følge den nyeste teknologi på området.

Servicering af din Peugeot

Når din Peugeots mange elementer hver dag skal arbejde sammen, kan der opstå mange forskellige problemer. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt kører en tur forbi et professionelt værksted, hvor du kan få Peugeot service eller reparation.

Hos Franske Biler har vi mere end 30 års erfaring som Peugeot værksted, og derfor kan vi altid give din bil den nødvendige service.

Vi gennemtjekker blandt andet din bils sikkerhed og sørger for, at den er driftssikker, så du undgår pludselige motorproblemer eller motorstop, så bilen ikke længere vil starte.

Kvalitetssikret Peugeot service, syn og reparation

Vi tilbyder både kvalitetssikret syn, service og reparation af alle Peugeot modeller efter bilproducentens forskrifter og autoriserede standarder.

Vi har specialviden, der gør, at vi kender alle modeller ud og ind, så vi kan klare alle opgaver. Både store og små.

Besøg vores topmoderne autoværksted

Derudover er vi et topmoderne autoværksted med forskellige former for teknisk udstyr og hjælpemidler, der netop er lavet til servicering og reparation af Peugeot modeller. Derfor kan vi på vores værksted give din bil den bedst mulige service.

Få din Peugeot hurtigt tilbage på vejen efter en forsikringsskade

Er der opstået en skade på din Peugeot, som forsikringen skal tage sig af, står vi ligeledes klar til at hjælpe. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber, og vi fikser din forsikringsskade, så du hurtigt kan blive godt kørende igen.

Kontakt os i dag og book en aftale til service af din Peugeot

Skal du have service af din Peugeot, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vores værksted ligger i København SV, så uanset om du bor i Storkøbenhavn, på Frederiksberg, Vesterbro, i Hvidovre, Valby eller omegn, har du altid et Peugeot værksted lige ved hånden.

Ring til os allerede i dag på tlf.: 72 18 35 35 eller kontakt os via mail på [email protected]. Alternativt kan du sende en forespørgsel på en booking ved at udfylde nogle informationer her, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi er også eksperter i DS biler, Renault og Citroën.

K
L

Oversigt over alle modeller

- Peugeot 107

- Peugeot 108

- Peugeot 206

- Peugeot 208

- Peugeot 306

- Peugeot 307

- Peugeot 308

- Peugeot 406

- Peugeot 407

- Peugeot 508

- Peugeot Rcz

- Peugeot 2008

- Peugeot 3008

- Peugeot 4007

- Peugeot 4008

- Peugeot 5008

- Peugeot Bipper

- Peugeot Partner

- Peugeot Boxer

- Peugeot Expert

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Mandag har vi åbent fra 07.30-16.30