Værksted og service af Renault

Værksted for Renault biler

Franske biler er et professionelt autoværksted, hvor vi blandt andet har mere end 30 års erfaring med Renault. Det betyder, at vi ved alt, hvad der er værd at vide indenfor mærket og de forskellige modeller herunder. Derfor vil du trygt kunne efterlade din bil hos os, hvis du har behov for professionel service. Vi har set og prøvet det meste, både når det kommer til benzin, diesel og elbiler, og derfor kan vores dygtige team af mekanikere med garanti også hjælpe dig.

Ekspertise i Renault biler: Vores passion og fortsatte uddannelse

Vores værksted er bygget op omkring en dyb passion for franske biler, heriblandt Renault, og derfor sætter vi en ære i at være eksperter på området.

Det betyder blandt andet også, at vi løbende sender vores dygtige medarbejdere på kursus, for at holde os opdateret med den nyeste viden inden for Renault og de forskellige nye modeller, men også i forhold til den generelle udvikling og den nyeste teknologi inden for biler generelt.

fransk-renault-bil-i-rod-på-vej-til-service-paa-vaerksted

Service, eftersyn og vedligeholdelse af din Renault

Kører du meget, er det vigtigt, at din bil fungerer, som den skal. Derfor skal du huske jævnlig service, eftersyn og vedligeholdelse hos et professionelt Renault værksted, der har kompetencerne til at tage sig af din bil. Det har vi hos Franske Biler.

Vi tilbyder Renault service og med et serviceeftersyn, så du kan forebygge skader samt minimere drifts- og sikkerhedsproblemer. Når du kommer ind til service, gennemtjekker vi hele din bil, således at vi i langt de fleste tilfælde vil kunne komme eventuelle problemer i forkøbet.

Tryg og sikker reparation og vedligeholdelse

Er din bil brudt sammen og kan ikke starte? Eller skulle der være behov for anden reparation eller vedligeholdelse, er vi et topmoderne værksted med alle former for tekniske hjælpemidler og udstyr.

Vi altid følger bil producentens forskrifter og autoriserede standarder. På den måde er din bil hos os altid i sikre hænder.

Har du fået en forsikringsskade på din Renault, står vi også klar til at hjælpe. Vi udfører reparationer for alle forsikringsselskaber, og vi sørger for, at din Renault bliver fikset hurtigst muligt, så den igen fungerer, som den skal.

Kontakt Franske biler i dag og få den bedste service til din Renault

Leder du efter et specialiseret værksted, hvor din bil kan få skræddersyet Renault service, serviceeftersyn eller vedligeholdelse, er vi her hos Franske Biler altid klar til at hjælpe dig. Vi har kompetencerne i orden, hvilket er en fordel for både dig og din bil.

Service af Renault på vores værksted i København

Vores Renault værksted ligger i København SV, så hvis du bor i Storkøbenhavn, på Frederiksberg, Vesterbro, i Hvidovre, Valby eller omegn, har du ikke langt til vores værksted. Ring til os på tlf.: 72 18 35 35 eller skriv til os via mail på [email protected]. Du kan også sende en forespørgsel på en booking ved at udfylde dine informationer her, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig. Vi er også specialister i DS biler, Citroën og Peugeot.

K
L

Oversigt over alle modeller

- Renault Clio

- Renault Captur

- Renault Espace

- Renault Scenic

- Renault Grand Scenic

- Renault Kangoo

- Renault Kangoo Express

- Renault Laguna

- Renault Koleos

- Renault Megane

- Renault Talisman

- Renault Twingo

- Renault Zoe

- Renault Master

- Renault Trafic

- Renault Express

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Tirsdag har vi åbent fra 07.30-16.30