Sommerdæk og vinterdæk

Sommerdæk

Super tilbud på både sommer-og vinterdæk.
Spar endnu mere brændstof og kør sikkert

Allerede til den kommende sommersæson kan vi tilbyde dig kvalitetssommerdæk til en meget favorabel pris.

Vi tilbyder alle typer sommerdæk til alle bilmærker til en konkurrencedygtig pris.

Vinterdæk er lig med sikkerhed

Dækket er så at sige det vigtigste “organ” på din bil. Ligegyldig i hvor god teknisk stand din bil er, er det dækkene, der bestemmer hvor godt vejgreb du har, hvor godt motoren kan overføre kraften til acceleration og frem for alt; hvor godt du kan bremse og bringe bilen til standsning. Især når det bliver koldt, vådt og glat, er dæk med den rigtige gummiblanding og mønster altafgørende for, hvor sikkert du kan køre.

Hos Franske Biler er vi eksperter i vinterdæk til Citroën og Peugeot. Vi udvælger og monterer med glæde og rådgiver gerne i forhold til dæktype og –mærke.

Hos Franske Biler har vi for længe siden besluttet, at vi ikke vil sælge discount-dæk med mere eller mindre tvivlsomme egenskaber.
Vinterdæk har en levetid på 7 år, og med det omskiftelige vejr i Danmark er det ekstremt vigtigt, at du altid har de rigtige dæk på din bil. Vi ser hvert år uheld, hvor biler ikke har haft vinterdæk på, eller at vinterdækkene er blevet slidt ned. Vi tager gerne et kig på din bil og tager efterfølgende en snak om dækkene.

Allerede til den kommende vintersæson kan vi tilbyde dig kvalitetsvinterdæk til en meget favorabel pris.

Vi tilbyder alle typer vinterdæk til alle bilmærker til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os for pris.

Vi finder glæde med dine nye dæk Har du ikke plads til sommer/vinterdækkene derhjemme, så tilbyder Franske Biler plads på vores dækhotel for kun kr. 225 inkl. moms pr. sæson.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Fredag har vi åbent fra 07.30-16.00