Om værkstedet

Franske Biler er DIT kvalitetsværksted

Vi tilbyder alle former for reparationer og serviceeftersyn samt forsikrings skader på Citroën, Renault & Peugeot.

Med mere end 20 års erfaring i Citroën & Peugeot teknik og den højeste uddannelse man kan opnå som tekniker, var Morten Krebs godt klædt på til at starte et DS Automobiles, Citroën, Renault & Peugeot værksted på Blushøjvej i 6 i sydvest – nærmest lige i McDonalds-krydset Ellebjergvej-Folehaven og Gammel Køge Landevej.

Vi har igennem de sidste par år løbende øget vores stab af medarbejder, for at kunne følge med i efterspørgslen af vores services.

Vi opretter hver uge rigtig mange nye kunder, og for nogle år siden var vi nødt til at flytte værksted til vores nuværende adresse.

I dag har vi 4x så meget plads, som på vores gamle værksted. Det har gjort vores værksted og dagligdag meget mere dynamisk, og vi har nu mulighed for at betjene alle vores nye og gamle kunder endnu bedre.

Velkommen hos Franske Biler.

Morten Krebs
Indehaver
Citroen & Peugeot tekniker

Michael Sørensen
Indskrivning

Lilly
Administration

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Mandag har vi åbent fra 07.30-16.30