Forsikringsskade Codan kunder

Reparation af forsikringsskade for Codan kunder

Vi har et stærkt samarbejde med Codan forsikring så hvis du er den lykkelige ejer er en Citroën, Peugeot eller Renault så skal du kontakte os, for så vil du spare dig selv for en masse bekymringer angående hvordan din bilskade vil blive håndteret.

Ring til os på 72183535 med det samme når skaden er sket og fortælle os skadens omfang, hvis bilen ikke kan køre, give vi dig en gratis låne bil med det samme, hvis det er en lille skade kan du eventuelt komme forbi os og vise skaden, så takserer vi skaden mens du venter og giver dig en tid til udbedring af skaden, samt reserverer en gratis låne bil til dig

Mekaniker gennemgår bil med kunde
Mekaniker som ligger under bil og reparerer undervogn

Forsikret hos Codan? Lad os håndtere dine skader

Du skal bare oplyse at du er forsikret hos Codan forsikring og hvor stor din skade er så håndterer vi alt det tekniske, så du kan køre ubekymret fra autoværksted med en bil som bliver lavet så du ikke kan se forskel fra før bilen blev skadet.

Vi er ofte i tæt kontakt med Codan forsikrings taksator og det giver os en fordel frem for andre værksteder at forsikringsselskabet kender og godt.

Glasdækning hos Codan? Vi klarer reparationen

Har du tegnet en glasdækning på din forsikring hos Codan forsikring, så kan vi hjælpe dig med at udbedre skade på Citroen Peugeot eller Renault autoglas eller udskifte din rude.

Gratis lånebil til forsikringskunder hos Codan

Nu tænker du nok, øv jeg skal undvære min bil mens din forsikringsskade bliver lavet, men der kan vi hjælpe dig med en gratis låne bil fordi du er Codan forsikringskunde, så du behøver altså ikke at undvære en bil mens din egen bil er på værksted

Reparation af forsikringsskade på franske biler

Vi samarbejder ikke kun med Codan forsikring men med alle forsikringer. Det kan blive en fordel for dig på sigt, hvis du vælger at skifte bil eller af en eller anden årsag vælger at skifte forsikringsselskab, ja så kan du trygt fortsætte med at bruge os til at udbedre forsikringsskader på din Citroen Peugeot eller Renault.

Reparation af Codan forsikringsskade i København Frederiksberg

Vi udfører alt forsikrings arbejde for Codan forsikringskunder fra København Frederiksberg Hvidovre, ja og faktisk fra en stor del af Sjælland, så hvad end din forsikringsskade er akut eller du bare vil have et værksted som har forstand på Citroen Peugeot eller Renault til at udbedre din forsikringsskade så giv et et kald. Vi står klar til at hjælpe dig.

Derfor sparer du penge, når du vælger Franske Biler

Der er mange gode grunde til, at du bør lade din bil blive serviceret eller repareret hos Franske Biler. Her er nogle af de allervigtigste faktorer, du bør have med i tankerne, når du vælger værksted:

kun 4 bilmærker

Hos Franske Biler servicerer og reparerer vi kun fire bilmærker, Citroën, Peugeot, DS Automobiles & Renault. Det gør os til specialister inden for franske biler.

Hurtigt og effektivt

Selvom vi har samme timepriser som mange af vores kolleger i branchen, så er vi hurtigere og mere effektive, da vi ikke skal forholde os til mange bilmærker.

Specialister

Ejer du en Citröen, Renault, DS Automobiles eller Peugeot, så får du hos Franske Biler altid en specialist inden for lige præcis din bil. Vores mekanikere er speclialiseret i service og reparation af franske biler.

}

Værkstedet har åbent i dag

Mandag har vi åbent fra 07.30-16.30